Lorenzo van Kleef tot medio 2021 in Haagse dienst

Lorenzo van Kleef heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract bij ADO Den Haag. De 18-jarige middenvelder heeft in het Cars Jeans Stadion bijgetekend tot de zomer van 2021.

Als één van de grotere talenten uit de jeugdopleiding tekende Van Kleef op 16-jarige leeftijd zijn eerste contract bij ADO Den Haag. Deze verbintenis heeft de middenvelder nu met twee jaar verlengd. Dat gebeurt op het moment dat hij deel uitmaakt van de eerste selectie. Van Kleef krijgt in de voorbereiding namelijk van coach Fons Groenendijk de kans om zich te laten zien bij de hoofdmacht. In de oefenduels met VV Serooskerke en VV RCS lukte hem dat, aangezien de middenvelder toen respectievelijk één en twee keer wist te scoren.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “Lorenzo is een groot talent. Hij maakte de afgelopen jaren structureel het verschil in onze jeugdelftallen en is ook voor meerdere jeugdploegen van Oranje uitgekomen. Hij zal in principe bij Jong ADO Den Haag aansluiten, maar krijgt nu niet voor niets de kans om zijn visitekaartje af te geven in de eerste selectie.”

Voor zijn periode bij ADO Den Haag speelde Van Kleef bij VV Houtwijk, VELO en Haaglandia.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *