ADOjournaal met sfeer op de open dag 2019

De jaarlijkse Open Dag van ADO Den Haag is op zondag 21 juli weer véél te snel voorbijgevlogen. De omstandigheden bij het Cars Jeans Stadion konden eigenlijk niet beter; het was gezellig druk, het weer was lekker en er was zoals altijd weer ontzettend veel te zien en te doen! ADO Den Haag bedankt alle aanwezige fans voor hun aanwezigheid op de familiedag!
Toen het terrein om 10.00 uur officieel geopend werd, stormde meteen al een grote hoeveelheid supporters naar binnen. Het was namelijk direct tijd voor actie. De clinics van Skill Games en de proeflessen van ADO Den Haag Voetjebal begonnen onmiddellijk. Er hadden zich heel veel kinderen aangemeld en deze kids vonden het allemaal prachtig om eens te mogen schitteren in het Cars Jeans Stadion. Ondertussen draaiden de wielen van de spelersbus op volle toeren voor rondjes om het Open Dag-terrein en was het vanaf 11.00 uur ook mogelijk om een stadiontour te doen. Veel supporters keken hun ogen uit.

Na het middaguur verzamelden er zich steeds meer fans rond het podium in het midden. Daar zorgden DJ Bronx, United Cheers, Quido van de Graaf en de Plus Support Act eerst voor het nodige entertainment. Het was een uitstekende warming-up voor hét hoogtepunt van de dag: de presentatie van ADO Vrouwen en het eerste elftal. Eén voor één werden de speelsters, spelers en stafleden onder luid gejuich op het podium geroepen. Natuurlijk ook Fons Groenendijk. “Dit is heel mooi”, sprak de coach richting het publiek. “Jullie zijn échte fans, die wij altijd keihard nodig hebben. Bedankt dat jullie hier weer in groten getale zijn gekomen!” Uiteraard werden de traditionele ’teamselfies’ ook weer gemaakt op het podium.

Na de spelerspresentatie was het tijd voor de handtekeningensessies. Er moest soms even gewacht worden, maar de enthousiaste spelers lieten alle fans met een handtekening of een foto naar huis gaan. En terwijl DJ Bronx voor de muzikale begeleiding bleef zorgen, namen veel fans nog een kijkje bij de verschillende kraampjes en activiteiten. Zo konden de kinderen op een strippenkaart zes verschillende attracties laten afstempelen. Net als vorig jaar was de eSports-stand, die opnieuw verzorgd werd door YourNext, ook zeer populair.

Het was weer een geweldige dag. Fans, bedankt!

Bron: adodenhaag.nl
Foto:Alberto

Directe link:

2 Reacties op ADOjournaal met sfeer op de open dag 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *