Ook Erik Falkenburg kiest voor langer verblijf in Den Haag

Ook Erik Falkenburg kiest voor langer verblijf in Den Haag Ook Erik Falkenburg staat komende maandag weer als contractspeler van ADO Den Haag op het veld bij de eerste training van het seizoen. Met de 31-jarige Leidenaar is overeenstemming bereikt over een nieuw contract, dat loopt tot de zomer van 2021. Als oud-speler van Sparta Rotterdam, AZ, NEC, Go Ahead Eagles, NAC Breda en Willem II kwam Falkenburg (31) twee jaar terug de gelederen van ADO Den Haag versterken. De aanvallende middenvelder, die ook vaak als spits of linksbuiten wordt opgesteld, tekende voor tien goals in 53 competitiewedstrijden voor ADO Den Haag. Vorig seizoen was Falkenburg onder meer goud waard met twee treffers in de bevrijdende 2-3 overwinning bij AZ, waarmee de ploeg van Fons Groenendijk zich definitief veilig speelde. Manager Voetbalzaken Jeffrey van As is blij dat Falkenburg het geel-groene shirt blijft dragen: “Erik is een doelgerichte, inzichtrijke en multifunctionele speler. Hij heeft een neusje voor de goal en laat vaak zien dat hij buitengewoon goed kan koppen. Los van zijn kwaliteiten als voetballer is het een harde werker en een fijne gozer om in de groep te hebben. Het is mooi dat Erik aan boord blijft.”

Falkenburg volgt het voorbeeld van John Goossens en Mike Havekotte, die afgelopen week eveneens hun aflopende contract verlengden. In een eerder stadium deed Lex Immers ook al hetzelfde.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *