Mike Havekotte verlengt tot medio 2021 in Cars Jeans Stadion

In navolging van John Goossens heeft ook Mike Havekotte zijn contract bij ADO Den Haag verlengd. De 23-jarige keeper heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2021 in het Cars Jeans Stadion.
Havekotte werd vorig jaar zomer opgepikt als nieuwe doelman en vervanger van Tim Coremans. De voormalig sluitpost van FC Utrecht en Excelsior schikte zich destijds in een rol als derde keeper, maar maakte afgelopen seizoen in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo wel zijn debuut in de Eredivisie. Dat smaakt naar meer voor de gewaardeerde Havekotte, die tijdens een competitieduel van de beloften in blessuretijd tot scoren kwam tegen Willem II en daarmee dus het eerdere kunstje van Martin Hansen wist te herhalen.


Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “Mike is een keeper met veel doorgroeimogelijkheden. Hoewel de bezetting onder de lat prima is bij ons – we willen altijd drie goede keepers in huis hebben – liggen er voor Mike zeker kansen. Hij heeft al vaak genoeg laten zien over specifieke kwaliteiten te beschikken. Zo heeft hij een katachtige reflex, maar is hij ook sterk in één-op-één-situaties”, aldus Van As.
Ook Havekotte is meer dan tevreden met het nieuwe contract. “Ik ben hier vorig jaar binnengekomen met een éénjarig contract, maar we hadden eigenlijk al wel plannen om nog langer met elkaar in zee te gaan. Er werd een weg uitgestippeld en die weg is redelijk goed bewandeld.

Daarom ben ik blij met dit tweejarige contract”, aldus Havekotte. “Ik ben inmiddels ook weer een jaar verder en het lijkt me dan ook duidelijk dat ik volle bak voor mijn kansen wil gaan.”

Bron: adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *