John Goossens blijft shirt van ADO Den Haag dragen

Eén van de drijvende krachten achter de sterke tweede helft van het afgelopen seizoen blijft behouden voor ADO Den Haag. Met John Goossens is namelijk een mondeling akkoord bereikt over een contract tot medio 2021, met een optie voor een extra seizoen.
“We zijn blij dat we er met John zijn uitgekomen en dat hij dus nog minimaal twee jaar bij ons blijft”, zegt Manager Voetbalzaken Jeffrey van As over de contractverlenging van Goossens. “John is een ervaren speler, die al richting de 200 wedstrijden in het betaalde voetbal gaat. Hij heeft een fijne techniek en misschien nog wel een betere traptechniek. Dat maakt hem een belangrijke schakel in ons positiespel en een gevaarlijk wapen bij standaardsituaties. We zullen nog veel plezier beleven aan zijn gouden linker”, verwacht Van As.
Na meerdere buitenlandse avonturen (in India, Roemenië en de Verenigde Staten) tekende Goossens in de loop van het seizoen 2017/2018 zijn eerste contract bij ADO Den Haag. De oud-middenvelder van NEC en Feyenoord moest even geduld hebben voordat hij speelgerechtigd was, maar speelde zich vorig seizoen na de winter overtuigend in het elftal. Nadat de 30-jarige linkspoot een vaste basisplaats veroverd had, ging het beter en beter met de ploeg van Fons Groenendijk, die zich uiteindelijk nog in het linkerrijtje wist te knokken.
ADO Den Haag heeft goede hoop dat meerdere andere spelers die tevens in het bezit zijn van een aflopend contract op korte termijn het voorbeeld van Goossens zullen volgen.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *