ADO Den Haag presenteert tenues voor seizoen 2019/2020

ADO Den Haag presenteert met trots de nieuwe tenues voor het seizoen 2019/2020. De nieuwe kleding is vanaf komende dinsdag (2 juli) om 12.00 uur verkrijgbaar in de Fanshop in het Cars Jeans Stadion. Uiteraard zijn de tenues en de rest van de nieuwe kledingcollectie ook aan te schaffen in onze webshop en de verschillende fanpoints.


Thuistenue
De gele banen in het thuisshirt zijn ten opzichte van vorig jaar breder en duidelijker gemaakt, maar groen blijft wel dominant. Het streepjesmotief dat eerst in de gele banen verwerkt was, is nu in een andere vorm over het hele shirt getrokken. De kraag bevat een witte lijn in de V-hals. Die lijn komt ook terug op de mouwen, die een iets bredere rand hebben gekregen. Een fraai detail is de transparante Haagse ooievaar op de achterkant van het shirt. Andere nieuwe details zijn de teksten ‘Wie eens ons shirt mocht dragen, vergeet dat maar niet zo!’ (een passage uit ‘ADO zet in uw krachten’) en de kernwaarden ‘Strijd, Passie, Haagse bluf’ aan de binnenkant van de nek. Op de achterkant van het shirt staat weer ‘Onze Trots’ en aan de onderkant van het shirt zit ditmaal een ronde badge met daarop ‘2019/2020’. Het broekje past in kleurverhouding bij het shirt, de sokken bestaan deels uit horizontale banen en worden gesierd door de tekst ‘Since 1905’.
Uittenue
Het uitshirt is opnieuw van kleur veranderd, met het goed gewaardeerde zwarte keepersshirt van vorig seizoen als inspiratiebron. Het shirt is in de basis zwart, met een iets lichtere tint bij de schouders. Net als vorig jaar is er sprake van een horizontaal lijnenspel, met ditmaal een mintgroen-grijze overloop van rechts naar links. Het uitshirt heeft zodoende een soort ‘after eight’-kleur. In het uitshirt komen vrijwel alle details uit het thuisshirt terug. Ook hier staat ‘Since 1905’ op de kousen.
Tweede uittenue
Het tweede uitshirt van komend seizoen is zeer ‘clean’. Het is een volledig wit tricot, met een groene rechtermouw en een gele linkermouw. De meeste details van het thuisshirt komen ook weer terug in dit tweede uitshirt, dat eveneens als bekershirt bedoeld is. Het broekje en de sokken zijn ook wit, met geel-groene accenten.

Keeperstenues
Er zijn op dit moment twee keeperstenues bekend. Robert Zwinkels poseert op de bijgevoegde afbeelding aan de linkerkant in een azuurblauw shirt, dat lijkt op één van de shirts van afgelopen seizoen, maar wel een modernere look heeft gekregen door het horizontale lijnenspel met een overloop in kleur. Het andere keeperstenue is fluorescerend groen. De broekjes en sokken sluiten in kleur logischerwijs aan op de shirts. Afgelopen seizoen waren de keeperstenues blauw, zwart en wit.
Komende dinsdag zullen naast de nieuwe tenues ook de trainingskleding, presentatiekleding, polo’s en t-shirts in de verkoop gaan in de Fanshop en de webshop.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *