Foto’s Storky in Duinrel

Dolle pret tijdens Storky’s verjaardag in Duinrell!

Met een moe maar voldaan gevoel kijkt Storky terug op een topverjaardag. De mascotte van ADO Den Haag beleefde een schitterende dag in Attractiepark Duinrell, waar alle spelers, stafleden, Storky’s vriendinnetje Stricky en veel fans er vrijdag samen een mooi feest van maakten!
Droog Duinrell
Storky’s verjaardag kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan en daarom werd er een groot verjaardagsfeest georganiseerd in Duinrell. Het pretpark in Wassenaar liep vrijdag al snel vol met veel ADO Den Haag-fans, die bij de ingang gratis een mooie handtekeningenkaart en een plattegrond met daarop de locatie van alle selectiespelers in het park kregen.

Het was gelukkig droog in Duinrell en dat kwam de sfeer natuurlijk ten goede! De verjaardag van Storky werd rond 12.00 uur officieel geopend op het ADO-plein in het park, waar Alberto van het ADOjournaal iedereen een verjaardagslied liet zingen voor onze ooievaar. Daarna verspreidden de spelers zich over het hele park; bij veel attracties zat een plukje spelers.
Spelers verspreid over het park
Zo sprongen Tom Beugelsdijk, Aaron Meijers én Storky de botsboten in, gingen John Goossens en Robin Polley met supporters in het reuzenrad, waren Robert Zwinkels, Thijmen Goppel en Mats van Kins te vinden bij de zweefmolen en stonden Danny Bakker en Kyle Ebecilio bij de beruchte Falcon. Twee spelers hadden een onbekende locatie en moesten door de fans gevonden worden. Erik Falkenburg bleek te staan achter de suikerspinkraam, terwijl Sheraldo Becker de minitrein bestuurde! Het treintje denderde helaas niet zo hard als Becker zelf in het veld.
In gesprek met ADO TV (een video-item volgt later) gaf aanvoerder Meijers aan dat hij en zijn teamgenoten het een zeer geslaagde dag vonden. “Het is leuk om op zo’n dag dicht bij de fans te komen. De opzet lijkt wat dat betreft wel op de Open Dag. Het is mooi dat er zoveel ADO Den Haag-fans in het park waren. En natuurlijk is het stiekem ook leuk om een beetje de actie en het gevaar op te zoeken in de attracties”, glimlachte Meijers. De aanvoerder nam overigens met de rest van de selectie de Instagram Story van ADO Den Haag over.

Nadat alle spelers zelf ook een rondje door het park hadden gedaan keerde iedereen rond 16.00 uur terug op het ADO-plein, waar Alberto de microfoon weer in handen nam op het podium. De man van de show sloot de dag af, maar reikte ook een aantal prijzen uit: voor de CSU Kleurplatenactie en het schieten op het gatendoel. Het absolute einde was een ‘groepsselfie’ van Elson Hooi, Storky en Stricky op het podium, met alle kinderen, spelers en de speelsters van ADO Vrouwen op de achtergrond.
ADO Den Haag, en in het bijzonder Storky, bedankt iedereen voor de komst en de geslaagde verjaardag!

Meer foto’s staan in het fotoalbum, klik hier.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *