ADOjournaal met Storky’s verjaardag in Duinrell!

Met een moe maar voldaan gevoel kijkt Storky terug op een topverjaardag. De mascotte van ADO Den Haag beleefde een schitterende dag in Attractiepark Duinrell, waar alle spelers, stafleden, Storky’s vriendinnetje Stricky en veel fans er vrijdag samen een mooi feest van maakten!
Storky’s verjaardag kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan en daarom werd er een groot verjaardagsfeest georganiseerd in Duinrell. Het pretpark in Wassenaar liep vrijdag al snel vol met veel ADO Den Haag-fans, die bij de ingang gratis een mooie handtekeningenkaart en een plattegrond met daarop de locatie van alle selectiespelers in het park kregen.

Wij volgden twee jonge fans, met hun zoektocht op dit leuke feest.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *