ADOjournaal Laatste babbel met Mattijs Manders

Mattijs Manders vertrekt definitief bij ADO Den Haag. De 50-jarige bestuurder is afgelopen maandag tijdens de gecombineerde vergadering van vennoten van de Eredivisie CV benoemd tot de nieuwe Algemeen Directeur van de competitieorganisatie.
Zodoende komt er een einde aan de tweede termijn van Manders als Algemeen Directeur van ADO Den Haag. In deze periode, die in april 2016 begon, eindigde de Haagse club achtereenvolgens op de elfde, zevende en negende plaats van de Eredivisie en werd er meer rust en stabiliteit gecreëerd. De eerste termijn van Manders als Algemeen Directeur van ADO Den Haag vond plaats in 2011.
Manders zal per 1 juli bij de Eredivisie CV in dienst treden. Hij wordt de opvolger van Jacco Swart, die per 1 juni Managing Director van de European Leagues wordt.
Het ADOjournaal maakte een laatste babbel met Mattijs.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *