ADOjournaal Gezellig ADO Kids Paasfeest in heerlijk zomerweer!

Op vrijdag 19 april organiseerde ADO Den Haag, onder tropische temperaturen, weer het ADO Kids Paasfeest voor ongeveer 170 leden van de kidsclub. Het was opnieuw een schitterende dag!
Bij aankomst in het Cars Jeans Stadion werd de grote groep ADO Kids-leden in twee delen gesplitst. Om 13.30 uur begon de oudste groep met het FIFA-toernooi op de Playstation 4. Iedereen mocht drie spelletjes 1 tegen 1 spelen. Sommige kinderen waren hier al erg goed in, terwijl anderen het zo’n beetje voor de eerste keer deden. Mars Game Events, bedankt voor de organisatie!
De ‘jongere’ groep ging met de verschillende onderdelen op het veld aan de slag. Dit jaar hadden we extra veel attracties (via Springkussenverhuur Den Haag!) en dat was echt hartstikke gaaf. Zo was er een bungeerun, boogschieten, sumoworstelen, bubbelvoetbal, levend tafelvoetbal en voetbaldarts. Ook waren er nog een stormbaan, een gatengoal en een pannaveldje in de geel-groene kleuren van ADO Den Haag.
Om 15.00 uur werd er even wat gegeten en gedronken en daarna wisselden de twee groepen elkaar af. Uiteindelijk werd de leuke middag om 17.00 uur afgesloten en konden alle ADO Kids met een mooi Paasdiploma naar huis.
ADO Kids bedankt alle ouders die hebben geholpen aan het zeer geslaagde Paasfeest. Zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest!
Tekst: adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *