Sport is voor iedereen!

Ik werd getipt over dit filmpje, kijk en ben net als ik trots op onze club.

Alberto

Sport is voor iedereen!
In de sport is nog veel te winnen wat betreft homoacceptatie. Lesbische vrouwen, homomannen, biseksuelen en transgenders (LHBT’ers) voelen zich vaak niet op hun gemak bij een sportvereniging. Uit de kast komen is lastig als het sportklimaat bij een club onveilig is. De gemeente Leidschendam-Voorburg en SenW vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn op de sportvelden. Met de meerjarencampagne Sport is voor iedereen! moet volledige acceptatie binnen sportverenigingen vanzelfsprekend worden.
Instagramchallenge 2018
In de week van 16 t/m 23 april 2018 organiseerde SenW voor sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg een unieke Instagram filmwedstrijd! Sporters konden met hun team en/of sportvrienden een filmpje maken waarin ze op een leuke, aansprekende manier de Sport is voor iedereen! boodschap overbrachten. De jury koos de winnende filmpjes op basis van het aantal likes op Instagram, originaliteit en sterkste boodschap.
In samenwerking met ADO Den Haag maakte SenW ter inspiratie onderstaande film waarin de boodschap ‘Sport is voor iedereen!’ centraal staat.
Klik hier om het filmpje te zien .

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *