Informatie vertrektijden PEC Zwolle

Buscombi
Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zaterdag te verzamelen in de ring bij ingang 27-28 van het Cars Jeans Stadion. De instapprocedure begint om 15:00 uur, waarna de bus om 15:15 uur zal vertrekken. Er kan gratis geparkeerd worden op P2.
Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van PEC Zwolle gaan, worden niet toegelaten tot het stadion.
Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag Seizoen- of Clubkaart in combinatie met een uitgeprint E-Ticket omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen Seizoen- of Clubkaarten worden gecontroleerd. Houder van de kaart dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.
Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is wel toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee te nemen in de bus. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank wordt aangetroffen, worden niet tot de bus toegelaten.
In de bussen geldt een rookverbod. Er zal alleen op de heenweg bij een fastfoodrestaurant gestopt worden. Op de terugweg wordt er zonder stop naar het Cars Jeans Stadion gereden.

 
Autocombi
Supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 17.30 uur en 18:25 uur hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljet te wisselen op het parkeerterrein bij het uitvak. Men hoeft niet om te wisselen bij het MFC in Den Haag. Het is niet toegestaan om het terrein op een eerder tijdstip te betreden.
Supporters wisselen hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljet voor een toegangskaart. Dit gebeurt alleen als de Seizoen- of Clubkaart ook getoond wordt en het identiteitsbewijs desgevraagd getoond kan worden.
Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto’s die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren.
Het is voor supporters van ADO Den Haag niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd de stad Zwolle in te gaan en op het parkeerterrein en rondom het stadion van Zwolle, buiten auto’s, alcoholhoudende drank voor handen te hebben.
Supporters dienen de volgende route te nemen:
Vanuit oosten:
Rijdend vanaf de Heinoseweg (Heino/Wythmen) gaat de N35 over op de Ceintuurbaan. Op de Ceintuurbaan rijdt u de eerste drie verkeerslichten rechtdoor, en bij de verkeerslichten (4e) ter hoogte van de Isala slaat u rechtsaf en volgt u de onderstaande route.
Vanuit zuiden/westen:
Vanaf de IJsselbrug vlak voor Zwolle op de A28 neemt u direct de 1e afslag, nummer 18 Zwolle- Zuid/Almelo/Hasselt. Onderaan deze afslag rechts bij de verkeerslichten en alsmaar rechtdoor de richting Almelo blijven aanhouden op de IJsselallee.
Vervolg vanuit zuiden/westen:
Na zo’n 5 km over de IJsselallee gaat u linksaf in de richting Almelo/Deventer de Oldeneelallee op. Vervolgens aan het einde van de Oldeneelallee bij het 3e verkeerslicht linksaf richting Meppel de Ceintuurbaan op. Op deze Ceintuurbaan bij de 3e verkeerslichten ter hoogte van het Isala Ziekenhuis rechtsaf slaan de Dokter van Heesweg in. Vervolgens de 3e weg linksaf het Dokterspad in met aan het eind links de speciale ingang van het stadion bij het parkeerterrein voor het bezoekersvak.

bron: adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *