Gezellige drukte bij het ADO Den Haag Sinterklaasfeest!

Sinterklaas en zijn pieten bezochten op woensdag 21 november traditiegetrouw het Cars Jeans Stadion. Het was gezellig druk in het Supportershome, waar zich meer dan honderd kinderen verzameld hadden! Mede omdat Sint en de pieten ook echte fans van ADO Den Haag zijn, werd het een superleuke dag!


Er waren eerst ongeveer 50 kinderen van 2 tot en met 4 jaar in het MFC. Wat waren jullie stoer zeg, want het was natuurlijk wel een beetje spannend! Het scheelde dat er ook veel ouders bij waren. Natuurlijk waren er veel high-fives voor Storky! En verder werd er veel gezongen, gedanst en uiteraard ook gesnoept van al het lekkers.


Daarna was het de beurt aan maar liefst 65 ADO Den Haag-fans van 5 tot en met 7 jaar. Zij werden ontvangen door het clownsduo Flits & Lampie. Na dit gezellige ontvangst kwamen (net als bij de jongste groep) de Sint en pieten aan met de echte ADO Den Haag-spelersbus, dat was echt gaaf! De Sint en pieten wisten precies waar ze moesten zijn, want ze konden de kinderen al van ver horen zingen. Er waren een heleboel vragen en tekeningen voor Sinterklaas en ook nog twee leuke dansoptredens van de kinderen van Just Dance Studio uit Rijswijk. Iedereen deed gezellig mee!


Na afloop kregen alle kinderen als cadeau een tas vol geweldige cadeautjes. En na afloop was er ook nog een lekker patatje van Henk Patat! De ouders hoefden thuis dus ook niet meer te koken… Bij dezen willen we (alle sponsoren) van harte bedanken: Hanos Den Haag-Delft, Albert Heijn Leidschenveen, Sligro Den Haag Forepark, Henk Patat, Cars Jeans, HTM Specials, By Adelaar (fanartikelen), Paardekooper Den Haag, Just Dance Studio en tot slot ADO Den Haag, ADO Den Haag Fanshop, Supportersvereniging Haagsche Bluf, FanSupport Den Haag, ADO Journaal, ADO TV en het clownsduo Flits & Lampie. Mede dankzij jullie was het geweldig!
bron: adodenhaag.nl

Foto’s: Alberto klik hier voor meer foto’s, of ga naar het fotoalbum.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *