ADOjournaal met ADOkids maken mooi spandoek

Op donderdag 25 oktober waren er ongeveer 25 ADO Kids in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar bij het Cars Jeans Stadion aanwezig om een groot spandoek (10 meter breed en 7,5 meter hoog) voor de kidstribune te maken! Ze mochten allemaal zelf met spuitbussen het spandoek inkleuren. Zondag was bij het duel met AZ het mooie eindresultaat te zien!
Het mooie spandoek werd voor de thuiswedstrijd tegen AZ opgehangen op de Lex Schoenmaker Familietribune. Naast het logo van ADO Kids was in grote letters ‘Klein als mens, groot als fans’ te lezen. Aan beide kanten naast het doek zwaaiden de kinderen met een flinke hoeveelheid gele en groene vlaggen. Het was een mooi beeld, waar de mensen op de andere tribunes van hebben kunnen genieten.


Deze actie is georganiseerd in samenwerking met de supportersgroepen SV Haagsche Bluf, Fansupport en FCDH. Een speciale vermelding gaat ook nog uit naar het administratie- en belastingadvieskantoor JJ van Dalen, Kriege & Verhoek en Patrick + Marcel. Bedankt allemaal, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest! En uiteraard ook dank aan de ADO Kids!

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *