ADO Den Haag en kledingpartner Errea verlengen tot 2024

ADO Den Haag en Errea gaan nog jaren met elkaar door. De succesvolle samenwerking met de kledingleverancier is verlengd tot de zomer van 2024. Sinds het seizoen 2011/2012 dragen de shirts en kleding van ADO Den Haag al de naam van het Italiaanse merk.
Errea groeide sinds de oprichting in 1988 uit tot één van de meest toonaangevende sportmerken van de wereld. De Italiaanse kledingleverancier is actief binnen verschillende sporten, zoals basketbal, rugby, volleybal en natuurlijk voetbal. Als het nieuwe contract in 2024 eindigt, is Errea al maar liefst dertien seizoenen de officiële kledingpartner van ADO Den Haag.
Algemeen directeur Mattijs Manders is erg tevreden met het nieuwe contract. “ADO Den Haag is zeer content met de kwaliteit en uitstraling van de kleding van Errea. We zijn daarom verheugd met de verlengde samenwerking. In de afgelopen zeven jaar hebben we samen al veel mooie momenten met elkaar kunnen delen. Dat er nog maar veel mogen volgen. Ook zijn we er trots op dat er in deze tijden ook nog echte partnerships bestaan. Naast de goede kwaliteit zijn we ook zeer tevreden met de leveringssnelheid en de flexibiliteit van Errea.”
Export Manager Pierpaolo Lanzi van Errea en directeur Reinier Hartman van Errea Nederland zijn eveneens zeer blij met het verlengde contract. “Dit is een prachtig moment voor ons. Deze samenwerking past precies in de strategie van Errea Nederland, dat de wens heeft om uit te breiden in de Haagse regio”, zegt Hartman namens de kledingpartner. In het kader hiervan nam Errea op 1 februari 2018 plaats in een fraaie Sky Lounge in het Cars Jeans Stadion. “Daar verwelkomen wij graag bestaande en nieuwe sportclubs, sportbonden en hun Nederlandse zakenrelaties. In deze gloednieuwe showroom wordt de volle collectie van Errea gepresenteerd, zodat de bezoekers de unieke collectie kunnen zien, voelen en aanraken”, aldus Hartman.
Op de foto van links naar rechts: Pierpaolo Lanzi (Errea), Mattijs Manders (ADO Den Haag), Reinier Hartman (Errea)
Klik hier voor YouTube link

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *