MUNT Hypotheken negen duels trotse rugsponsor ADO Den Haag

MUNT Hypotheken is de komende serie wedstrijden op de rug van het shirt van ADO Den Haag te bewonderen. De Haagse hypotheekaanbieder en de club hebben elkaar gevonden in een sponsorovereenkomst voor negen duels. Door de sponsoring van de rug van het shirt in deze periode wil MUNT zich nog nadrukkelijker verbinden met de stad Den Haag en haar regio.

“ADO Den Haag is zeer trots op dit nieuwe sponsorcontract met MUNT Hypotheken. Het is mooi dat een Haagse organisatie, die in korte tijd bewonderenswaardig veel impact heeft weten te creëren in de Nederlandse hypotheekmarkt, zich verbindt aan onze club. We zijn er trots op dat we weer een échte Haagse sponsor met landelijke invloed hebben weten te vinden”, zegt Algemeen Directeur Mattijs Manders van ADO Den Haag over de samenwerking met MUNT.
Regionaal contract met landelijk bereik Ellen Hensbergen, directeur van MUNT Hypotheken: “Het sponsorschap bij ADO Den Haag past uitstekend in onze strategie. Door de snelle groei van ons bedrijf zochten we een sponsorovereenkomst met een landelijk bereik, maar we wilden tegelijkertijd onze Haagse afkomst niet uit het oog verliezen. De samenwerking met ADO Den Haag voldoet helemaal aan deze voorwaarden. Daarnaast gelooft MUNT sterk dat sport mensen samenbrengt en verbindt. Waarden die uitstekend aansluiten bij onze organisatie en merk.”


Eén van de doelstellingen van ADO Den Haag is om maatschappelijke organisaties te ondersteunen en te helpen bij het realiseren van hun doelen. Met Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij organiseert de club ook structurele activiteiten en projecten (gericht op educatie, participatie en gezondheid) voor inwoners in de regio Haaglanden. Dit is volledig in lijn met het feit dat MUNT Hypotheken naast ondernemen ook een steentje bijdraagt aan de maatschappij.
Over MUNT Hypotheken  MUNT Hypotheken is een hypotheekaanbieder die aan adviseurs en hun klanten transparante hypotheken aanbiedt met heel goede en eerlijke voorwaarden, scherpe rentes en een duidelijk, snel en zorgeloos aanvraagproces. MUNT verstrekt hypotheken op basis van kapitaal van vijftien Nederlandse pensioenfondsen en is een top-10 hypotheekaanbieder in Nederland. In totaal heeft MUNT meer dan 12 miljard euro aan commitments en een opgebouwde portefeuille van ruim 10 miljard euro aan verstrekte hypotheken. Meer informatie is te vinden via: www.munthypotheken.nl.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *