Arbiter Jochem Kamphuis leidt ADO Den Haag in De Kuip

Jochem Kamphuis staat op donderdag 1 november aan de leiding van de tweede bekerwedstrijd van het seizoen van ADO Den Haag. Dat is de uitwedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip, die dan om 20.45 uur afgetrapt wordt.
Kamphuis wordt in Rotterdam-Zuid geassisteerd door assistent-scheidsrechters Rogier Honig en Patrick Langkamp en vierde official Christiaan Bax. Er is geen videoscheidsrechter van de partij bij het bekertreffen tussen Feyenoord en ADO Den Haag, dat voor het derde jaar op rij op het programma staat.
Klik hier om kaarten te bemachtigen voor het bekerduel in De Kuip! De verkoop loopt tot en met dinsdag 30 oktober 2018 om 18.00 uur.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *