Open Dag 2018: genieten en feesten in de zon! De foto’s staan online

De Open Dag 2018 van ADO Den Haag was zondag weer één groot succes! Het was genieten geblazen in de stralende zon. Er verzamelden zich ongeveer 10.000 fans in en rondom het Cars Jeans Stadion, waar bij de fans én de spelers alleen maar lachende gezichten te zien waren.
Vanaf 10.00 uur druppelde jong en oud binnen op het parkeerterrein van het Cars Jeans Stadion, waar de spelerspresentatie het absolute hoogtepunt van de dag was.
De dag begon met de clinics, die op het veld van het stadion werden gegeven door trainers uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag en speelsters van de ADO Den Haag Vrouwen. De clinics waren binnen een mum van tijd volgeboekt en het bleek wel waarom dat zo was: het was een leerzame én superleuke ervaring voor de voetballertjes! Onder toeziend oog van hun ouders kwam voor de deelnemers een droom uit: voetballen in het Cars Jeans Stadion.
Terwijl de clinics begonnen, begon het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion al lekker vol te stromen. Daar stonden leuke attracties, kraampjes, horeca en natuurlijk het podium. De terrassen zaten vol en er stonden rijen bij alle attracties. Er waren attracties in verschillende soorten en maten en uiteraard was daarbij ook rekening gehouden met het weer, met een waterbaan en een bad.
Bij alle andere kraampjes, zoals die van Merchandise, ADO Kids en de stands in de Ladies Area, was het ook razend druk. Dat gold ook voor de eSports stand, waarbij kinderen de kans hadden om een potje te spelen tegen eSporter Mitchel Denkers.
Na optredens van meerdere artiesten verscheen presentator Dennis Weening om 13.00 uur op het podium. Dennis startte met de aankondiging van Samantha Steenwijk, die een spetterend optreden neerzette.
Daarna was het tijd voor de spelerspresentatie, te beginnen met de ADO Vrouwen en eSporter Mitchel. Onder luid gejuich werden vervolgens de spelers van de eerste selectie, met voor iedereen een persoonlijk woordje, het podium op geroepen door Dennis. Bij de opkomst van iedere speler ging het dak eraf!
Na de spelerspresentatie kregen de supporters de kans om een selfie met een speler te maken of een ouderwetse handtekening te scoren. Tot het einde van de middag bleven de spelers daarmee zoet. Maar ze ondergingen het met een brede glimlach. En dat allemaal onder muzikale begeleiding van onder anderen DJ Bronx, DJ Billy de Kit, De Kraaien en Sidekick. We kunnen opnieuw terugkijken op een fantastische Open Dag!
Klik hier voor meer foto’s
Bron: adodenhaag.nl
Foto’s: Alberto

Directe link:

2 Reacties op Open Dag 2018: genieten en feesten in de zon! De foto’s staan online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *