ADOjournaal met twee nieuwe aanwinsten

ADO Den Haag heeft de gewenste aanwinst voor de spitspositie gevonden. Tomas Necid komt de Haagse gelederen per direct versterken. De 29-jarige Tsjech komt over van het Turkse Bursaspor, waar zijn contract ontbonden werd, en tekent een contract voor twee seizoenen in het Cars Jeans Stadion.
ADO Den Haag heeft de zoektocht naar een nieuwe rechtsachter voltooid. Giovanni Troupée voegt zich per direct bij de selectie van Fons Groenendijk. De 20-jarige vleugelverdediger wordt voor één seizoen gehuurd van FC Utrecht.
ADOjournaal was bij de persconferentie, eigenlijk al vanaf dat Mathijs zijn tweet eruit gooide stond ik in de startblokken.
Kijk naar de beelden.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *