ADO Den Haag huurt Ricardo opnieuw van Lazio Roma

ADO Den Haag heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog een slag geslagen. De club huurt ook komend seizoen Ricardo Kishna van Lazio Roma. Vorig seizoen werd de aanvaller ook al van de Italiaanse club gehuurd.
Afgelopen jaar liep Kishna echter een zware knieblessure op, waardoor hij slechts twee keer in actie kwam. De speler, die in de jeugd al voor ADO Den Haag uitkwam, koos er toen voor om voor zijn revalidatie in Den Haag te blijven. Na de zomerstop zette hij zijn herstel voort in het Cars Jeans Stadion, al deed hij dit als speler van Lazio Roma. De club uit de Italiaanse hoofdstad besloot vrijdag in te gaan op het verzoek van Kishna om opnieuw verhuurd te worden aan ADO Den Haag. De voetballer had al vaker aangegeven graag nog van waarde te kunnen zijn voor de club uit zijn geboortestad.
Manager Voetbalzaken Jeffrey van As is blij dat de kogel door de kerk is. “Uiteraard wilden wij Ricardo dolgraag inlijven. Een fitte Kishna is voor ons van grote waarde. En aan die fitheid gaan we nu weer met z’n allen keihard werken. Want een rentree van Ricardo laat nog wel even op zich wachten. We hebben altijd gezegd: hij heeft de blessure bij ons opgelopen, dus wordt hij bij ons weer helemaal fit. Ik merkte dat de speler zelf worstelde met de onzekerheid rond Lazio of ADO Den Haag. Nu die duidelijkheid er is, kan Ricardo zich volledig focussen op zijn herstel. Hij was al één van ons, maar is dat nu ook officieel.”
En zo heeft een geduldig ADO Den Haag in de laatste dagen van de transferwindow de selectie nog meer op orde gebracht. Met Tomas Necid en Giovanni Troupé werden de directe vacante posities ingevuld. Met een fitte Kishna kan de ploeg gedurende het seizoen nóg een stevige kwaliteitsimpuls krijgen.
Ricardo Kishna is heel blij en opgelucht dat alles is afgerond. “Ik heb tegen iedereen die het maar wilde horen gezegd dat ik bij ADO Den Haag wil blijven. Het is mijn club. Ik voelde me bij het oppakken van de revalidatie meteen al weer onderdeel van de Haagse familie. Die club heeft al zoveel voor mij gedaan. Ik wil nog iets terugdoen. En dat kan ik doen als speler. Als ik fit ben. We gaan keihard door. Ik ben de club dankbaar en opgelucht dat alles nu rond is”, aldus Kishna.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *