Dion Malone keert terug bij ADO Den Haag

Dion Malone is de komende jaren weer te bewonderen in het shirt van ADO Den Haag! Er is met de 29-jarige middenvelder een mondelinge overeenkomst bereikt over een contract voor twee seizoenen, waardoor Malone per direct terugkeert in het Cars Jeans Stadion.
Met de comeback van Malone vergroot ADO Den Haag de kwaliteit en mogelijkheden binnen de selectie. Tot vorig jaar verdedigde de middenvelder, die ook op de positie van rechtsachter uit de voeten kan, maar liefst vijf jaar lang onze kleuren. Afgelopen seizoen kwam Malone uit voor het Azerbeidzjaanse Qabala FK, maar daar trok hij na één jaar de deur achter zich dicht. Nu opent hij dus weer de deur bij ADO Den Haag, waar hij al 135 officiële duels (5 goals) voor speelde. In het seizoen 2016/2017 speelde Malone na een blessure, samen met de eveneens herstelde Aaron Meijers, een belangrijke rol in de wederopstanding van ADO Den Haag.


Manager Voetbalzaken Jeffrey van As hoopte de komst van Malone al een tijdje te kunnen afronden en is blij dat dit nu gelukt is. “We weten heel goed welke kwaliteiten we in huis halen met Dion. Hij is een fysiek sterke en veelzijdige speler, die op het middenveld en eventueel ook als rechtsachter kan spelen. Met zijn komst neemt de concurrentie op deze posities toe en kunnen we op diverse manieren spelen. Dion kent de club goed en brengt de nodige ervaring met zich mee. Hij wordt hier gewaardeerd en dat is zeker niet voor niets. Hij heeft het hier vijf jaar lang gewoon goed gedaan. Wij zijn ervan overtuigd dat hij nu ook weer van waarde zal zijn voor onze ploeg”, aldus Van As.

Bron: adodenhaag.nl

Foto’s Alberto

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *