Akkoord met Trevor David over contract tot medio 2019

Trevor David zal ook in het nieuwe seizoen het shirt van ADO Den Haag dragen. Het contract van de rechtsachter liep na afgelopen seizoen af, maar er is een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. Deze zal lopen tot medio 2019.
De 21-jarige David is een kind van de club, aangezien hij al jaren rondloopt bij ADO Den Haag. In 2004 kwam hij, op 7-jarige leeftijd, al bij onze jeugdopleiding terecht. Na het doorlopen van alle jeugdelftallen maakte de rechtsback op 14 januari 2017 zijn debuut in de hoofdmacht, tegen sc Heerenveen. Na twee seizoenen in de A-selectie heeft David tien duels in de Eredivisie achter zijn naam staan. In zeven van deze duels stond hij in de basis. Momenteel is de vleugelverdediger nog herstellende van een knieblessure, waaraan hij net voor de zomer geopereerd werd.


Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “De spoeling is dun op de rechts achter positie en daarom zijn we blij dat we Trevor aan boord hebben kunnen houden. Hij is een troef die we even achter de hand hebben gehouden, maar nu graag uitspelen. Trevor is een stabiele verdediger. Hij doet geen gekke dingen, heeft een goede basistechniek en staat altijd zijn mannetje in de duels. Het feit dat hij al jaren bij onze club rondloopt is ook een groot pluspunt. Mooi dat hij verlengt.”
Bron:adodenhaag.nl
Foto’s: Alberto

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *