ADO Den Haag legt Mike Havekotte voor één jaar vast


Mike Havekotte gaat dit seizoen keepen voor ADO Den Haag. De 22-jarige doelman was al bijna twee weken op proef in het Cars Jeans Stadion en nu is er een principe-akkoord bereikt over een contract voor één seizoen.
Voor Havekotte is ADO Den Haag de derde club in het betaalde voetbal. Eerder stond hij onder contract bij FC Utrecht en Excelsior. Tot een debuut in de Eredivisie kwam het tot dusver echter niet. Havekotte wordt in principe de derde doelman achter Robert Zwinkels en Indy Groothuizen. De keeper kwam tijdens zijn proefperiode in Den Haag in actie tijdens de oefenwedstrijden met LVV Lugdunum (45 minuten) en HVV Laakkwartier (90 minuten).
Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “We zijn blij dat we met Mike een talentvolle keeper hebben gevonden die de plek kan opvullen die was vrijgekomen door het vertrek van Tim Coremans. Mike heeft een prima indruk achtergelaten tijdens zijn proefperiode. Fons Groenendijk kende hem tenslotte al goed. Mike start in beginsel als derde keeper, maar kan de concurrentie aangaan met Robert en Indy.”

Bron: adodenhaag.nl

Foto: Alberto

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *