Vanaf augustus cashless betalen bij ADO Den Haag!

Vanaf het komende seizoen kunnen onze stadionbezoekers hun consumpties in het hele stadion met de ADO Den Haag Betaalkaart afrekenen. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van veel fans en sponsoren in vervulling en komt er een eind aan de horecamunten. Groot voordeel is dat hiermee de rijen bij de cateringpunten kleiner worden en afrekenen sneller en eenvoudiger wordt.
Introductietegoed voor verlengers
Seizoenkaarthouders én sponsoren die verlengd hebben, en dus zowel in ’17-’18 als in ’18-’19 Onze Trots steunen, ontvangen een leuk introductietegoed om op kosten van de club hun eerste consumpties te nuttigen. De ADO Den Haag Betaalkaart zal bij hen medio juli vanzelf op de deurmat vallen.
Nieuwe Seizoenkaarthouders die het horecategoed als welkomstcadeau hebben gekozen zullen de pas ook medio juli opgestuurd krijgen.
Gratis verkrijgbaar
Fans en zakelijke klanten die onze thuiswedstrijden incidenteel bezoeken kunnen de ADO Den Haag Betaalkaart gratis ophalen bij de servicepunten in het stadion en deze direct en gemakkelijk opwaarderen. Het saldo is geldig tot twaalf maanden na je laatste betaling of opwaardering, maar kan met een kleine administratievergoeding na de wedstrijd ook weer teruggestort worden op de eigen rekening.
Opwaarderen
De ADO Den Haag Betaalkaart kan altijd eenvoudig online opgewaardeerd worden. Op wedstrijddagen kan de ADO Den Haag Betaalkaart ook middels een contante betaling of pintransactie worden opgewaardeerd bij één van onze servicepunten in het stadion. Indien gewenst kunnen onze zakelijke klanten een ADO Den Haag Betaalkaart krijgen waarmee op factuur betaald kan worden.
Betalen
Zodra er saldo op jouw ADO Den Haag Betaalkaart staat, betaal je eenvoudig bij de cateringpunten door je kaart op de kaartlezer te leggen na het doorgeven van je bestelling. Het verschuldigde bedrag wordt in mindering gebracht op je saldo.
Registreren
Het is belangrijk om je ADO Den Haag Betaalkaart te registreren zodat je onder andere
– online kan opwaarderen
– je transacties en huidige saldo kan inzien
– de kaart kan blokkeren wanneer je deze verliest en je zodoende je huidige saldo terug kunt krijgen
– restitutie kan aanvragen voor het resterende saldo op de kaart
– geld kan overboeken tussen verschillende betaalkaarten
– geld kan terugvragen aan andere betaalkaarthouders
Horecamunten
Heb je nog horecamunten in bezit? Je kunt deze nog bij de eerste drie volgende competitiewedstrijden uitgeven bij de counters. Na de derde competitiewedstrijd verliezen de munten hun waarde en kun je alleen nog betalen met de ADO Den Haag Betaalkaart.
Bron: adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *