Pasquinel te Pas nieuwe keeperstrainer ADO Den Haag Vrouwen

In onderling overleg hebben keeperstrainer Rob le Feber en ADO Den Haag Vrouwen besloten het aflopende contract niet te verlengen. Drukke werkzaamheden en de vroege aanvangstijd van de trainingen maakte dat de gedreven inwoner van Katwijk de twee functies steeds lastiger kon combineren.

Als vervanger heeft de club voor het komende jaar Pasquinel te Pas gecontracteerd. De 37-jarige Hagenaar pur sang komt over van de Vrouwen van Excelsior/Barendrecht. Hij tekende een overeenkomst voor 1 jaar.

Als keeper verdedigde Pasquinel onder andere het doel van ADO Den Haag en Scheveningen. Als trainer is Pasquinel momenteel werkzaam voor de KNVB meisjes U12, U13, U14 en U15. Ook verricht hij al jaren werkzaamheden voor de keepersschool van Ed de Goeij. Bij de groengelen zal Pasquinel de keepsters van het eerste elftal en van Jong ADO Den Haag Vrouwen onder zijn hoede krijgen.
Het Cars Jeans Stadion kent voor Pasquinel geen geheimen: “Voor mij is dit echt een droom die uitkomt. Ik ben een echte Haagse jongen en ik sla bijna geen thuiswedstrijd van ADO Den Haag mannen over. Wanneer ik dan mijn steentje mag bijdragen aan de ontwikkeling van de keepsters van mijn eigen club vervult mij dat met trots!”
Ook de Haagse club is erg in haar nopjes. Technisch Manager Alex Scholte: “Wanneer wij in staat zijn de technische staf te versterken met een keeperstrainer, die zijn sporen in het vrouwenvoetbal al meer dan heeft verdiend, vervult mij dat met trots. ADO Den Haag Vrouwen drijft op passie en Haags DNA. Pasquinel past als geen ander in dat plaatje”.
ADO Den Haag Vrouwen wenst Pasquinel veel succes en bedankt Rob Le Feber voor al zijn inzet!
Bron: adodenhaagvrouwen.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *