ADOjournaal met de eerste maandag van het seizoen

Op deze maandag was het, na de officiële presentatie van Yuning Zhang, en na een babbel met Fons Groenendijk en Indy Groothuizen, tijd voor de eerste training van het nieuwe seizoen.

De staf en een bijna complete selectie kwamen onder toeziend oog van een paar honderd fans weer bijeen, met het doel om weer een mooi seizoen neer te zetten. Ook verschenen er wat nieuwelingen op het zonovergoten veld.


Tot de nieuwe gezichten behoorde natuurlijk Zhang, die dit seizoen gehuurd wordt van het Engelse West Bromwich Albion. Naast de Chinees trad er ook nog een andere spits binnen de lijnen. De 28-jarige Hakeem Araba, die na zijn vertrek bij het Finse PS Kemi zonder club zit, is de komende periode op proef bij ADO Den Haag.

Naar goed gebruik krijgt ook weer een aantal talenten de kans om mee te trainen in de voorbereiding. Dat gold tijdens de eerste training van dit seizoen voor Yahya Boussakou en Youri Schoonderwaldt. Tot slot meldde Thomas Meißner zich weer na zijn uitleenbeurt bij Willem II.


Drie spelers zullen later nog aansluiten bij de selectie van coach Fons Groenendijk: Bjørn Johnsen en Nasser El Khayati hebben wat langer rust gekregen, wegens respectievelijk interlandverplichtingen en de Ramadan, en Robert Zwinkels is nog niet helemaal hersteld van zijn lieskwetsuur.

Bron: adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *