ADO Den Haag presenteert nieuwe tenues: woensdag verkrijgbaar!

Met trots presenteert ADO Den Haag de nieuwe tenues voor het seizoen 2018/2019. Deze nieuwe kleding is vanaf komende woensdag verkrijgbaar in de Fanshop in het Cars Jeans Stadion, die dan weer haar open deuren opent na een verbouwing. De tenues zijn op dat moment ook verkrijgbaar bij de online Fanshop en de verschillende fanpoints.
Alle tenues zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met een aantal leden van de supportersverenigingen FCDH Middennoord en Haagsche Bluf, Fansupport, ADOjournaal en de kledingsponsor Errea.
Het nieuwe thuistenue wordt uiteraard weer gekenmerkt door het dominante groen en de verticale gele banen. In tegenstelling tot vorig seizoen bestaan deze gele banen uit dunne lijnen. Omdat deze lijntjes steeds subtieler worden, ontstaat er een soort overloop in het shirt. Aan de zijkant van het thuisshirt bevindt zich wel een volle gele baan, die goed past bij de V-hals en het uiteinde van de mouwen. Op de achterkant van het shirt staat weer ‘Onze Trots’ (met aan de binnenkant ‘we are ADO Den Haag’) en aan de onderkant van het shirt zit opnieuw een mooi label met de jaartallen van het seizoen erop. Voor de broekjes grijpen we terug naar het verleden: groen is dominant, geel is voor de accenten.
Het uitshirt heeft een grotere verandering ondergaan. Waar er in de afgelopen jaren vaak een verwijzing werd gemaakt naar het verleden van de club, bleek er ook steeds meer vraag te zijn naar iets verrassends. Met deze kleurstelling heeft ADO Den Haag een nieuwe weg ingeslagen. In het uitshirt komen dezelfde details terug als bij het thuisshirt, met het ‘Onze Trots’ op de achterkant als belangrijkste element.
De keeperstenues zijn dit seizoen zwart/grijs, blauw (met witte accenten) en wit (met blauwe accenten). Afgelopen seizoen waren deze blauw, oranje en roze.
Komende woensdag zullen naast de nieuwe tenues ook de trainingspakken, presentatiepakken, polo’s en t-shirts in de verkoop gaan in de Fanshop.​ In een later stadium zal het bekershirt/tweede uitshirt nog worden gepresenteerd.
Bron: adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *