Aanvoerder Aaron Meijers verlengt met vier jaar bij ADO Den Haag

Aaron Meijers blijft nog jaren speler van ADO Den Haag. We kunnen met blijdschap bekendmaken dat de aanvoerder zijn aflopende contract met vier jaar zal verlengen, tot de zomer van 2022.

Eerder op de dag werd ook al bekend dat de verbintenis van Indy Groothuizen opengebroken en verlengd wordt.
Al vanaf het seizoen 2012/2013 behoort Meijers tot de gelederen bij ADO Den Haag. De oudspeler van FC Volendam en RKC Waalwijk speelde in zes seizoenen al 190 officiële wedstrijden voor de nummer zeven van het afgelopen seizoen. De linkspoot noteerde daarin 3 doelpunten en 23 assists. Zijn mooiste doelpunt was zonder twijfel de ‘FIFA-goal’ die hij afgelopen seizoen in het Cars Jeans Stadion tegen Feyenoord maakte.
Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “Het heeft even geduurd – vanaf de winterstop waren we al met elkaar in gesprek – maar we zijn hier heel blij mee. Aaron is weliswaar geen geboren Hagenees, maar inmiddels wel echt een man van de club. Als technische leiding houden wij ervan om herkenbare gezichten als Aaron binnen de club te hebben. Hij is niet alleen binnen het veld, maar ook buiten het veld een goede captain. Dat is belangrijk voor deze groep. Je moet jongens in de kleedkamer hebben die weten hoe het eraan toegaat. Ervaring is belangrijk.”
Meijers gaat zijn zevende seizoen in bij ADO Den Haag, waar hij na zijn nieuwe contract tien jaar gespeeld zal hebben. “Aaron heeft goede en minder goede tijden bij de club meegemaakt. Hij had wel buitenlandse ambities en heeft een tijdje nagedacht over zijn toekomst, maar wij wilden het aantrekkelijk voor hem maken door hem langdurig vast te leggen. Wellicht spreken de werkwijze en de huidige rust bij ADO Den Haag hem ook aan“, aldus Van As.
Ook Meijers stelt zich meer dan tevreden met de meerjarige verbintenis. “Ik ben er heel erg blij mee dat ik tot 2022 kan tekenen bij deze mooie club. Ik speel hier al zes jaar met veel plezier en ben er trots op dat ik daar een periode van tien jaar van kan maken. Ik heb al veel mooie momenten meegemaakt bij ADO Den Haag en hoop dat er nog veel zullen volgen.”

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *