ADOjournaal met Beugelsdijk verlengt contract bij ADO Den Haag met drie jaar

Heugelijk nieuws op deze donderdag: Tom Beugelsdijk draagt de komende drie seizoenen ook het shirt van ADO Den Haag. De Haagse verdediger heeft zijn aflopende contract in het Cars Jeans Stadion met drie jaar verlengd en ligt daardoor tot de zomer van 2021 vast.


Als kind van de club en de stad kwam Beugelsdijk al op 10-jarige leeftijd bij ADO Den Haag terecht. Na alle jeugdelftallen te hebben doorlopen maakte de verdediger op 13 augustus 2010 zijn debuut in het betaalde voetbal. Dat deed hij op huurbasis bij FC Dordrecht. Na een succesvolle verhuurperiode groeide Beugelsdijk uit tot een vaste waarde bij ADO Den Haag, dat hem voor het seizoen 2014/2015 wel moest afstaan aan FSV Frankfurt. Na een jaar was het alweer tijd voor een hereniging.
De samenwerking tussen ADO Den Haag en Beugelsdijk werd vanaf dat moment meteen weer een succes. Binnen de lijnen is de onverzettelijke verdediger van grote waarde en ook buiten het veld is hij ontzettend belangrijk voor ADO Den Haag. Dat blijkt wel uit het feit dat Beugelsdijk in augustus gekozen werd als Maatschappelijk Speler van het Jaar.


Manager Voetbalzaken Jeffrey van As is blij dat de krabbel gezet is door Beugelsdijk. “Het bijtekenen van Tom past in onze visie; de mensen op de tribune moeten zich kunnen identificeren met de spelers. De fans hebben binding met de kinderen van de club, zoals Lex Immers, Robert Zwinkels, Danny Bakker en Tom. Maar natuurlijk is het voetbal ook heel belangrijk. Tom is wat dat betreft een man met mentaliteit en karakter. Deze eigenschappen geven vaak de doorslag in het veld. Daarom mis je Tom ook echt als hij niet speelt. Tenslotte kan hij beter voetballen dan iedereen denkt. Hij is redelijk tweebenig, goed in de lucht en doet er altijd alles aan. Je ziet gelukkig dat hij steeds meer waardering krijgt. Dat is zeker terecht.”
Bron: adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *