Informatie vertrektijden FC Utrecht

Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zondag te verzamelen om 09.25 uur in de bussluis van het Cars Jeans stadion in Den Haag. Supporters dienen de ingang van de bussluis te gebruiken, die bereikbaar is via de zijde van P2. De instapprocedure begint om 09.30 uur.
ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P2 te parkeren. Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van FC Utrecht gaan worden niet toegelaten tot het stadion.
Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een uitgeprint E-Ticket omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de Seizoen Club Card dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.
Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is ook niet toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank bij worden aangetroffen worden niet tot de bus toegelaten. In de bussen geldt een rookverbod. Er zal op de heen- en terugweg niet gestopt worden.
De supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 11.00 uur en 11.15 uur uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljetten te wisselen in het MFC bij het Cars Jeans Stadion in Den Haag. Supporters wisselen in het MFC hun E-ticketing omwisselbiljet voor een toegangskaart. Er wordt tevens een parkeerkaart en de verplichte route gegeven naar het stadion van FC Utrecht. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto’s die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren. Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein achter het uitvak van FC Utrecht alcoholhoudende drank buiten auto’s voor handen te hebben en/of te gebruiken.
Supporters die direct naar het stadion van FC Utrecht afreizen en niet hebben omgewisseld bij het MFC in Den Haag worden niet toegelaten tot het stadion evenals supporters die teveel hebben gedronken.
Vanaf 08.30 uur kunnen supporters die naar FC Utrecht zullen vertrekken terecht voor een bak koffie of een glas frisdrank in het MFC.

Bron: adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *