FC Utrecht – ADO Den Haag eindigt in 3-3 na knotsgekke slotfase

De uitwedstrijd tegen FC Utrecht leek voor ADO Den Haag op een 2-2 gelijkspel uit te draaien. Totdat invaller Elson Hooi in blessuretijd de 2-3 binnenschoot. Iedereen dacht dat daarmee de drie punten in de tas waren, maar een rake vrije trap van Zakaria Labyad in de absolute slotseconde zorgde ervoor dat er toch een remise uit de bus rolde: 3-3.


Fons Groenendijk moest de nodige wijzigingen in zijn team doorvoeren ten opzichte van het laatste duel met AZ. Zowel Tyronne Ebuehi, als Robert Zwinkels kampten met een liesblessure. Zij werden respectievelijk vervangen door Trevor David en Indy Groothuizen. Laatstgenoemde maakte daarmee zijn Eredivisiedebuut. In de defensie was er weer plek voor Tom Beugelsdijk, die terugkeerde van een hamstringkwetsuur. Ook Sheraldo Becker mocht weer zijn opwachting maken na een bovenbeenblessure. Overigens moest Becker er na 25 minuten alweer af, omdat hij toch teveel last had. Elson Hooi verving hem.

Auteur: Joey Gardien

foto: Alberto

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *