ADOjournaal met het ADO Kids Paasfeest

ADO Kids Paasfeest: pret voor onze jongste fans
Op Goede Vrijdag werd in het Cars Jeans Stadion voor de vierde keer het ADO Kids Paasfeest gevierd. Zo’n 200 kinderen beleefden zowel in het hoofdgebouw van het stadion, als op het veld tal van leuke activiteiten. Binnen werd er op de PlayStation een FIFA-toernooi gespeeld. De kids namen het niet alleen tegen elkaar op, maar mochten ook de strijd aangaan met onze eSporter Mitchel Denkers. Het ging er soms fanatiek aan toe!

Op het veld waren er onder andere een gatengoal, partijtjesvoetbal en een pannaveldje. Ook stond er een rodeopaard. Iedereen probeerde erop te blijven zitten. De meesten slaagden daar goed in! Daarnaast konden de kinderen met een snelheidsmeter de kracht van hun schot laten meten. Sommige jongens en meiden hadden best een hard schot in de benen! Iedereen kan terugkijken op een geslaagde middag!

Het ADO Kids Paasfeest werd mede mogelijk gemaakt door Mars Game Events.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *