Stichting Travellers for Life organiseert motortocht voor ‘Support Casper’

Aanstaande woensdag speelt ADO Den Haag de benefietwedstrijd in De Kuip tegen Feyenoord voor Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’, die zich met de campagne ‘Support Casper’ inzet voor baanbrekend onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met alvleesklierkanker. De Stichting Travellers for Life zet zich woensdag ook in voor Support Casper. Deze motorclub, waar zowel ADO Den Haag-supporters als Feyenoord-supporters aan verbonden zijn, houdt een tocht vanaf het Cars Jeans Stadion naar de Rotterdamse Kuip, om daar met z’n allen de wedstrijd te bekijken.
De Stichting Travellers for Life wil graag iedere motorliefhebber bij deze tocht betrekken. Dus lijkt het jou leuk om mee te rijden? Meld je dan aan via stichtingtravellersforlife.nl  of per mail: info@stichtingtravellersforlife.nl. Op de website staat ook hoe je nog meer een bijdrage kunt leveren aan Support Casper.


Route
Op de middag van de wedstrijd verzamelen we om 14.45 uur bij het Cars Jeans Stadion, om vervolgens om 15:00 uur te vertrekken. De route gaat langs Zoetermeer, Waddinxveen, Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel, om uiteindelijk langs de IJssel en de Maas Rotterdam in te rijden. Wij hopen dan om rond 16:30 uur aan te komen bij eetcafé Kaandorp waar wij een gezamenlijk een hapje gaan eten. Wij willen vanuit daar om 17:15 uur te vertrekken. Vanaf het eetcafé is het nog maar tien minuten rijden naar De Kuip. Na de wedstrijd keren we via de kortste route weer huiswaarts. Bij slecht weer wordt gekozen voor een verkorte route en bij héél slecht weer gaat de tocht niet door. Kijk voor updates hierover op stichtingtravellersforlife.nl.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *