ADOjournaal met Verslag finales partnertoernooi 2018 van ADO onder 9 en 11 jaar

Zondag 25 maart was er in het Cars Jeans Stadion een groot voetbalfeest!!!
Afgelopen zondag werden door de partnerclubs van ADO Den Haag in het Cars Jeans Stadion, de finales gespeeld van het toernooi in het kader van Partners in Talentontwikkeling ADO Den Haag. Eerder dit seizoen zijn er met de partnerclubs DHC, Forum Sport, HBS, HVV, Laakkwartier, Quick, RKAVV, RKDEO, UVS, Wilhelmus en ADO Den Haag met hun selectieteams in vijf leeftijdscategorieen onder(8), (9), (10), (11), (13) voorrondes gespeeld op het complex van de ADO Den Haag Jeugdopleiding ‘ de Aftrap’.

Deze voorrondes leidden uiteindelijk tot twee winnaars per leeftijdscategorie die als beloning afgelopen zondag de finale tegen elkaar in het Cars Jeans Stadion mochten spelen, een droom voor elke jonge speler.
De weergoden waren voor de organisatie, supporters en spelers deze dag gelukkig gunstig gestemd. Op het veld werd in een heerlijk lente zonnetje door de verschillende teams erg geconcentreerd en enthousiast gespeeld. Men kon merken dat er door de entourage van het stadion en publiek wat spanning op de spieren stond. De spelers betraden immers het veld via de spelerstunnel op de muziek zoals ook het eerste elftal van ADO Den Haag dat doet, en werden allemaal met hun naam en rugnummer vooraf aan de wedstrijd genoemd. De hoofdtribune was nu voor iedereen gratis toegankelijk en het leek wel of alle opa’s en oma’s, vaders, moeders, broertjes en zusjes deze middag naar het stadion waren gekomen. Na elke kans, en doelpunt ging er een geluidsgolf door het stadion. De wedstrijden kenmerkten zich door sportiviteit maar ook de wil om echt te willen winnen. Bij de uiteindelijke verliezers vloeide menig traan, en de winaars kregen het gevoel dat ze de Champions League hadden gewonnen. Uiteindelijk sprak iedereen van een onvergetelijke ervaring die ze nooit hadden willen missen. ‘Het was een voetbalfeest’!


Het ADOjournaal heeft natuurlijk beelden van onze jonkies, onder de 9 en onder de 11.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *