ADOjournaal met de vrijdagbabbel van 9-3-2018

Deze babbel, beginnen we met de trainer Fons Groenendijk.

Een babbel met Erik Falkenburg en Donny Gorter.

John Goossens is tot de zomer van 2019 speler van ADO Den Haag. De afgelopen drie weken trainde de 29-jarige middenvelder al mee met de selectie van trainer Fons Groenendijk. Goossens maakte daarin een dermate goede indruk dat hij een contract heeft afgedwongen. Hij gaat bij ADO Den Haag met rugnummer 32 spelen.
Goossens had tot eind 2017 nog een verbintenis bij Chicago Fire. Daarvoor kwam hij uit voor diverse andere clubs in binnen- en buitenland. Zo speelde het jeugdexponent van Ajax in dienst van NEC (72) en Feyenoord (30) in totaal 102 wedstrijden in de Eredivisie. Een goede trap in zijn linkervoet is een van de handelsmerken van de voormalig jeugdinternational, die na zijn periode in eigen land bij enkele buitenlandse clubs speelde. Na avonturen bij het Indiase Pune City en het Roemeense FC Voluntari kwam Goossens terecht bij Chicago Fire, waar hij afgelopen winter dus vertrok.
In totaal speelde Goossens 181 officiële duels in het betaalde voetbal, waarin hij 35 keer scoorde.

Ook met hem een korte babbel.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *