Thijmen Goppel tekent eerste contract bij ADO Den Haag

Thijmen Goppel mag zich vanaf nu contractspeler van ADO Den Haag noemen. De 20-jarige vleugelspeler zette donderdag tijdens het trainingskamp in Belek zijn handtekening onder een verbintenis voor tweeënhalf jaar met een optie voor nog een seizoen.

Goppel maakt al enige tijd deel uit van de wedstrijdselectie van trainer Fons Groenendijk. De inwoner van Roelofarendsveen debuteerde in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Goppel begon zijn loopbaan in de jeugd van Alphense Boys. In 2014 haalde N.E.C. hem naar Nijmegen waar hij actief was in de jeugdopleiding en in het beloftenteam. Afgelopen zomer stapte hij over naar ADO Den Haag om in het nieuwe opgezette tweede elftal te gaan spelen. Door het tekenen van een contract stapt Goppel definitief over naar de A-selectie van ADO Den Haag

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *