ADO Den Haag in Belek trainingskamp

Onze jongens maken zich klaar voor de tweede helft van het seizoen.
Het ADOjournaal is er niet bij, maar niet getreurd ADOtv is er wel.
Je kunt alles volgen via adodenhaag.nl
Een greep van adodenhaag.nl en wat foto’s om je een beetje lekker te maken.
Dag 1 trainingskamp Belek: vitamientjes inhaleren
Koffie, koffie en nog eens koffie. De machine die de olie voor de menselijke machine produceert zucht onder de grote vraag op de zaterdagochtend. Spelers en staf hebben een heel korte nacht achter de rug als zij rond half vier de presentielijst tekenen. Het is de eerste dag van het trainingskamp. De dag van het vertrek naar Belek en de eerste training in de Turkse badplaats.
ADO Den Haag pakt de handschoen op in Belek
Felle zon, felle spelers
Ontwaken met het ochtendgebed en de zon. Het overkwam de selectie van ADO Den Haag op dag twee van het trainingskamp in Belek. De zon kwam voorzichtig tevoorschijn en het ochtendgebed schalde door de speakers. En het ontbijt riep.
Trainer Fons Groenendijk en zijn staf schotelden de spelers een gevarieerde zondag voor. In de ochtenduren een pittige training op het veld en in de middag werken aan het lichaam in de uitgebreide gym van het hotel.
Debutanten en ontmoetingen
Een kleine domper op de training was een lichte kuitblessure voor Mats van Kins. Hoewel al aanwezig tijdens het zomertrainingskamp in Zeeland maakt de Leidenaar samen met Thijmen Goppel en Shaquille Pinas zijn debuut op een buitenlandse trip. Het drietal stelde zich na de lunch uitgebreid voor aan de kijkers van ADO TV en daar toonde met name Goppel een zeer ongewone kant van zichzelf door tijdens het interview prompt in het water te springen.
Kijk naar ADO TV en laat u verassen door de speler met de bijnaam Goppie.
Bron: adodenhaag.nl
Foto’s: adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *