ADOjournaal met de donderdagbabbel en Danny Bakker zet handtekening

De babbel deze keer op donderdag, we spelen morgen in een goed gevuld huis.

Een babbel met Fons en Tim Coremans, en met de aanvoerder Aaron Meijers die ook nog oliebollen krijgt voor het team.

Dan waren we op de persconferentie met Danny Bakker.

Danny Bakker is ook de komende drie seizoenen speler van ADO Den Haag. De 22-jarige middenvelder zette donderdag zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2021 aan de club bindt.

Bakker is een exponent van de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Hij kwam op 12-jarige leeftijd over van de amateurs van Laakkwartier. Vijf jaar later maakte Bakker voor het eerst deel uit van de hoofdselectie van ADO Den Haag. De middenvelder debuteerde op 16 maart 2013 in een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Bakker klom zich gestaag op tot basisspeler.

Aan het begin van vorig seizoen zat hij echter veelvuldig op de bank. Na de komst van trainer Fons Groenendijk is de geboren Voorburger weer een vaste waarde op het middenveld. Vorig seizoen trad Bakker toe tot de Club van 100 voor spelers die meer dan honderd officiële wedstrijden voor ADO Den Haag hebben gespeeld.

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As over de contractverlenging van Bakker: “De gesprekken waren al even gaande. Maar beide partijen hebben altijd de intentie gehad er met elkaar uit te komen. Gelukkig is dat vlak voor de winterstop gelukt. Danny heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een van de belangrijkste spelers van de club. Gedegen spel, keihard werken en bovendien inzetbaar op meerdere plekken. En ook een echte Haagse jongen. Iemand die ADO Den Haag van haver tot gort kent. Het is heel goed voor de club dat zo’n speler ook de komende jaren in het geel en groen speelt.”

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *