ADO Den Haag in de Maatschappij valt in prijzen tijdens Haags Sportgala

De stichting ADO Den Haag in de Maatschappij heeft maandagavond tijdens het Haags Sportgala een mooie prijs in de wacht gesleept. De stichting werd onderscheiden met de Frans Leermakers Award. Die prijs wordt jaarlijks toegekend aan een organisatie die verbinding legt tussen de maatschappij en sport. De Frans Leermakers Award is een beloning voor de wijze hoe ADO Den Haag in de Maatschappij zich op sociaal en maatschappelijk gebied inzet.

De prijs werd uitgereikt door voormalig ADO Den Haag-keeper Woody Louwerens. Bestuurslid van ADO Den Haag in de Maatschappij en huidig doelman van het eerste elftal Robert Zwinkels nam die award en de bijbehorende €5000 in ontvangst.

Wij zijn als club en stichting zeer vereerd met deze mooie onderscheiding en zullen een prachtig doel vinden om het geldbedrag aan te besteden

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *