ADO Den Haag deelt 2.500 gratis worsten uit voor PEC Zwolle-thuis

ADO Den Haag en Henk Patat hebben bij de laatste wedstrijd voor de winterstop een aangename verrassing voor de fans in petto. Voorafgaand aan het duel met PEC Zwolle van komende vrijdag (aftrap 20.00 uur) worden er gratis rookworsten uitgedeeld aan de supporters.

Het uitdelen van de gratis rookworsten (maximaal 2.500) gebeurt tussen 18.00 en 20.00 uur voor de ingang van de Haaglandentribune van het Cars Jeans Stadion. Op deze manier worden de fans niet alleen bedankt voor hun steun, maar kunnen ze ook de maag vullen als ze op vrijdag vanuit hun werk naar de wedstrijd gaan. Kom op tijd richting het Cars Jeans Stadion, want op=op!

ADO Den Haag staat op dit moment op de negende plaats in de Eredivisie en hoopt met een plaats in het linker rijtje de winterstop in te gaan. Als er in het eigen Cars Jeans Stadion gewonnen wordt van PEC Zwolle, dan is de veertiende overwinning van het kalenderjaar een feit. Daarmee zou ADO Den Haag de meeste aantal zeges in één jaar behalen sinds 2011, toen er ook veertien maal gewonnen werd.

Voor de lekkere trek, gratis worst voor het duel met PEC!

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *