ADOjournaal met Tekenen contracten en eerste training ADO Den HaaG-Storks

Om ook spelers met een beperking de kans te geven om te voetballen bij een profclub, heeft ADO Den Haag de ADO Den HaaG-Storks opgericht.
Op zaterdag 2 december om 16.00 uur spelen de ADO Den HaaG-Storks tegen Kids United, het G-voetbalteam van FC Groningen. Deze wedstrijd zal voorafgaand van de wedstrijd ADO Den Haag – FC Groningen gespeeld worden, in het Cars Jeans Stadion.
Op zaterdag 2 december zullen de spelers van het ADO Den HaaG-Storks team zich net zo voelen als een profvoetballer van ADO Den Haag 1. Er word omgekleed in de ADO Den Haag kleedkamer, warmgelopen op het veld in het Cars Jeans Stadion, om vervolgens de wedstrijd ook af te werken in het Cars Jeans Stadion.
Om zichzelf zo goed mogelijk voor te bereiden, zullen de ADO Den HaaG-Storks eerst trainen. Deze training vondt plaats op woensdag 29 november om 15.30 uur en werd gegeven door Edwin De Graaf, assistent-trainer van ADO Den Haag 1. Ook deze training vindt plaats in het Cars Jeans Stadion.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *