ADOjournaal met combinatie ADO Den Haag- FC Oss

Donderdagmiddag heeft ADO Den Haag in een combinatie van het eerste en tweede elftal een oefenwedstrijd gewonnen van FC Oss. Dankzij onder meer een zuivere hattrick van Bjørn Johnsen werd het 4-1 voor de thuisploeg. De andere Haagse treffer kwam van de voet van Elson Hooi.


De eerste helft was redelijk in evenwicht, waarbij ADO Den Haag de iets betere mogelijkheden tot scoren kreeg. Bijvoorbeeld via Johnsen (schot naast) en Mats van Kins (schot over en geblokt). Namens FC Oss zorgden Fatih Kamaci en Roel van de Sande voor wat gevaar, maar Indy Groothuizen hoefde niet te vissen. Dat moest Ronald Koeman (zoon van) aan de andere kant wel in de 42e minuut. Een lange bal van achteruit van Donny Gorter kwam bij Hooi terecht. Hij ging met de bal aan de haal en rondde oog in oog met de keeper beheerst af.
Na vijf minuten in de tweede helft liep ADO Den Haag uit naar 2-0. Een voorzet van Hooi werd eenvoudig binnen getikt door Johnsen. Toen Richard van der Venne iets terugdeed namens Oss maakte Johnsen er in de 62e minuut 3-1. Uit een mooie steekpass vond de Noorse spits de lange hoek. Toen het Haagse Kwartiertje inging bepaalde Johnsen met zijn derde van de middag de eindstand op 4-1.


Karakteristiek
ADO Den Haag 2 – FC Oss      4-1 (1-0)
Scoreverloop: 42. Hooi 1-0, 50. Johnsen 2-0, 51. Van der Venne 2-1, 62. Johnsen 3-1, 75. Johnsen 4-1
Opstelling ADO Den Haag 2: Groothuizen; David (63. Goppel), Beugelsdijk, Pinas, B. Kuipers; Van Kins (72. Asmelash), Van Huffel (72. Timmermans), Gorter; Hooi (79. Polley), Johnsen, Duplan

Bron: adodenhaag.nl

Foto’s: Alberto

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *