ADOjournaal met beelden en babbels tijdens het g-voetbaltoernooi

De vierde editie van het Menzis ADO Den Haa(G)-voetbaltoernooi in het stadion van ADO Den Haag had woensdag een speciaal tintje, want scouts van de club keken mee naar de verrichtingen van de spelers met een lichamelijke of verstandelijke beperking. ADO is namelijk op zoek naar spelers voor het splinternieuwe G-team van de club.

Profspelers uit de selectie van ADO-trainer Fons Groenendijk en een afvaardiging van de ADO-vrouwen vormden bij de opkomst een erehaag voor alle deelnemers aan het G-toernooi. Tien teams deden mee, allemaal afkomstig uit de regio. Het toernooi werd gewonnen door voetbalvereniging WIK (kleine foto) uit Den Haag. De Fair Play Cup ging naar RCL uit Leiderdorp.
ADO-speler Tommie Beugelsdijk mocht als ‘maatschappelijk speler van het jaar’ onder andere een cheque van 2.000 euro uitreiken aan het gloednieuwe G-team van ADO. Dat zal uit ongeveer twintig spelers gaan bestaan. Op zaterdag 2 december spelen de G-voetballers van ADO om 15.00 uur hun eerste wedstrijd tegen FC Groningen in het Cars Jeans Stadion.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *