Stem op Tom Beugelsdijk

 
Stem op Tom Beugelsdijk voor ‘Maatschappelijk Speler Eredivisie 2017’
Tom Beugelsdijk is genomineerd voor de titel ‘Maatschappelijk Speler Eredivisie 2017′. Deze prijs wordt jaarlijks door de Eredivisie en VriendenLoterij uitgereikt aan een speler die zich op een bijzondere manier inzet voor de maatschappij. Ook Sergio Padt (FC Groningen) en Morten Thorsby (sc Heerenveen) zijn genomineerd.
De stem van het publiek vormt een belangrijke rol in de verkiezing. Tot en met woensdag 16 augustus kan iedereen op Tom stemmen via adodenhaag.nl/beugelsdijk. De winnaar wordt op maandag 21 augustus tijdens het Gala Voetballer van het Jaar bekendgemaakt.
Naast een trofee ontvangt de speler een cheque ter waarde van 50.000 euro, beschikbaar gesteld door VriendenLoterij. De helft van dit bedrag gaat naar een maatschappelijke activiteit van de club, de andere 25.000 euro mag hij schenken aan goede doelen naar keuze.
Met de prijs willen de Eredivisie en VriendenLoterij het maatschappelijk belang van het voetbal onderstrepen. Eerder zijn Giovanni van Bronckhorst (2011), Tim Gilissen (2012), Siem de Jong (2013), Deniz Türüç (2014), Jeroen Zoet (2015) en Nathan Rutjes (2016) uitgeroepen tot Maatschappelijk Speler Eredivisie.

Directe link:

1 reactie op Stem op Tom Beugelsdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *