Abdenasser El Khayati komende drie jaar speler van ADO Den Haag

Het hing al een tijdje in de lucht, en nu is het eindelijk gelukt. Abdenasser El Khayati blijft ook de komende drie jaar speler van ADO Den Haag. Woensdag zette hij zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. Daarmee heeft ADO Den Haag de gewenste versterking voor het middenveld binnen.

De 28-jarige El Khayati kwam afgelopen winterstop als relatief onbekende binnen bij ADO Den Haag. Hij werd voor een half jaar op huurbasis overgenomen van Queens Park Rangers. Het duurde niet lang voordat de Rotterdammer de harten van het publiek veroverde. El Khayati had met zijn creatieve spel en vijf goals in twaalf wedstrijden een belangrijk aandeel in de geweldige eindspint die ADO Den Haag inzette, wat resulteerde in een elfde plek.

Na vorig seizoen keerde El Khayati weer terug bij Queens Park Rangers, maar ADO Den Haag wilde hem graag behouden. Dat is nu dus gelukt. En dat stemt Manager Voetbalzaken Jeffrey van As tot meer dan tevredenheid. “Nasser heeft het niveau van het team afgelopen seizoen weten op te krikken. Hij is technisch zeer vaardig, werkt hard en heeft als aanvallende middenvelder een neusje voor de goal. Precies het type dat wij zochten. Iedereen binnen de club was gecharmeerd van hem, dus hebben we er ook alles aan gedaan hem terug te halen naar het Cars Jeans Stadion. We zien uit naar drie mooie jaren.”

“Eindelijk mag ik het geel groene shirt weer aantrekken”, vertelt El Khayati. “Ik heb een geweldig half jaar bij ADO Den Haag beleefd. Ik heb echt een band opgebouwd met de spelers, staf, medewerkers en fans. Het was daarom altijd de intentie om hier te blijven, alleen was ik nog steeds eigendom van Queens Park Rangers. Gelukkig zijn de clubs eruit gekomen. Dat ik voor drie jaar teken, geeft aan dat ik hier echt iets wil opbouwen. We kunnen de komende jaren wat moois neerzetten bij ADO Den Haag.”

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *