ADOjournaal met een verslag en een babbel bij gastheer LUGDUNUM

ADO Den Haag verslaat Lugdunum met 0-6 in eerste oefenduel

De eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen heeft voor ADO Den Haag een eenvoudige zege opgeleverd. Uit bij tweedeklasser Lugdunum in Leiden liep de Haagse formatie na rust uit naar een 0-6 overwinning. De goals werden gemaakt door Ludcinio Marengo, Dennis van der Heijden, Melvyn Lorenzen, Delano Ladan (twee keer) en Mats van Kins.

Trainer Fons Groenendijk stuurde in beide helften een ander elftal het veld in. Daarbij moest hij ook een beroep doen op de nodige spelers van ‘Jong’. In de eerste helft maakte Nick Kuipers zijn officieuze debuut voor ADO Den Haag. Hij kwam deze zomer over van MVV. Een andere opvallende naam die aan de aftrap stond was Lorenzen. De aanvaller was de afgelopen dagen op proef.

Meest in het oog springende speler bij de start van de tweede helft: Joe van der Sar. De doelman is ‘de zoon van’ en werd overgenomen van Ajax. Marengo en Van der Heijden keerden weer terug na verhuurperiodes.

Groenendijk kon niet beschikken over Ernestas Setkus en Tyronne Ebuehi, die na interlandverplichtingen nog genieten van vakantie.

Tekst : adodenhaag.nl

Het ADOjournaal maakte een verslag en een babbel.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *