ADO Den Haag strikt aanvaller Melvyn Lorenzen

ADO Den Haag heeft Melvyn Lorenzen vastgelegd. De 22-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen voor Werder Bremen, waar zijn contract afliep.

Eerder deze maand was Lorenzen al op proef bij ADO Den Haag en hij maakte in de oefenwedstrijd tegen Lugdunum een goede indruk op de technische staf. De international van Oeganda heeft voor twee seizoenen getekend. Lorenzen gaat spelen met nummer 33.
Lorenzen kwam in 2013 via Holstein Kiel naar Bremen. Daar maakte hij op 5 oktober 2013 zijn debuut in de Bundesliga in een duel met VfB Stuttgart als vervanger van Hagenaar Eljero Elia. Lorenzen kwam tot vijf optredens in de Bundesliga en scoorde 1 goal. In het tweede elftal speelde de éénmalig Oegandees international 54 wedstrijden. Hij werd geboren in Londen en heeft een Duitse moeder en Oegandeese vader. Hij bezit ook de Duitse nationaliteit.
“Ik ben blij dat ik me eindelijk speler van ADO Den Haag mag noemen”, vertelt Lorenzen. “Na mijn proefperiode duurde het even voordat de verbintenis rondkwam, maar ik heb er altijd vertrouwen in gehouden dat het goed zou komen. Ik kreeg in de week dat ik op proef was een goed gevoel bij de club. Ik kijk dan ook erg uit naar de komende twee jaar.”
Bron : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *