Fons Groenendijk blijft ADO Den Haag trouw

Fons Groenendijk blijft trainer van ADO Den Haag. De 53-jarige Leidenaar heeft in goed overleg met de club besloten om de optie in zijn contract te lichten en voor de komende twee seizoenen als hoofdtrainer van ADO Den Haag door te gaan.

Groenendijk werd in februari 2017 vastgelegd als opvolger van Zeljko Petrovic en loodste het elftal van de laatste positie van de Eredivisie naar de elfde plaats. De oud-speler van FC Den Haag is tevreden met deze uitkomst. “Ik ben blij dat we met elkaar door gaan. Ik werk hier sinds februari met heel veel plezier en wilde daarom graag verder bij ADO Den Haag. Het is een fantastische club met veel potentie. De komende twee seizoenen willen we de basis, die afgelopen maanden is gelegd, verder uitbouwen. Ik ben trots dat ik nog twee jaar trainer mag blijven van deze mooie club.”

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “Het zal geen verbazing wekken dat we graag met Fons verder wilden. Hij en zijn staf hebben afgelopen seizoen een geweldige prestatie in korte tijd neergezet. Fons is iemand die echt bij ADO Den Haag past met de passie die hij dagelijks in zijn werk legt. Met het doorgaan van Fons geven we een hoop duidelijkheid richting eventuele versterkingen van de spelersgroep.”

ADO Den Haag hoopt binnenkort ook de contracten te verlengen van de andere leden van de technische staf. Dat zijn assistent-trainers Ekrem Kahya, Dirk Heesen en fysiektrainer John Nieuwenburg. Keeperstrainer Raymond Mulder heeft al een doorlopende verbintenis.

Bron : adodenhaag.nl

Foto : Alberto

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *