Seizoen Club Card 2017 – 2018 wordt nog aantrekkelijker!

Het seizoen 2016-2017 zit er alweer bijna op. Onze Seizoen Club Cardhouders en trouwe fans zijn het afgelopen seizoen weer een belangrijke schakel geweest voor ADO Den Haag en hebben enorm bijgedragen aan de punten én sfeer in het Kyocera Stadion!

Vandaag ontvangen alle Seizoen Club Cardhouders (waar we een e-mailadres van hebben) een bedankmail met alle informatie omtrent de verlenging van de Seizoen Club Card. Later deze week volgt deze informatie ook nog per post. Houd de brievenbus en e-mail dus goed in de gaten!

Geen e-mail ontvangen?
Het kan dan zijn dat wij geen of verkeerde gegevens van je hebben. Ga snel naar http://adodenhaag.nl/kaartaanvraag/sccgegevens/ en vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Alle informatie omtrent het verlengen van je Seizoen Club Card vind je hier

Seizoen Club Card 2017 – 2018
ADO Den Haag heeft de ambitie om elke thuiswedstrijd in een zo vol mogelijk stadion te spelen. Gezien het relatief laag aantal Seizoen Club Cardhouders moeten er daarom helaas nog veel dagkaarten verkocht worden.

Om te bouwen aan een structureel vol Kyocera Stadion is besloten om de Seizoen Club Card nóg aantrekkelijker te maken. Op de Aad Mansveldtribune introduceren we het komende seizoen een Seizoen Club Card voor volwassenen en jongeren voor respectievelijk €150,00 en €120,00. Dit is een verlaging van zo’n 30%!

Het doel van deze forse verlaging is om meer Seizoen Club Cards te verkopen, wat voor nog meer sfeer in het stadion zal zorgen!

Verder introduceren we het komende seizoen een speciaal tarief op vak D/E voor 65+ers.

Het volledige prijsoverzicht vind je hier.

Aanvragen Seizoen Club Card 2017 – 2018
De verkoop van de Seizoen Club Card 2017 – 2018 zal binnenkort van start gaan. Houd hiervoor de website van ADO Den Haag in de gaten!

bron en foto : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *