ADOjournaal met het Kidstoernooi 28-2-2017

In de voorjaarsvakantie was het traditiegetrouw weer tijd voor het voetbaltoernooi van de ADO Kids! Op dinsdag 28 februari om 12.30 uur kwamen de eerste kinderen al binnen en sommigen waren best een beetje zenuwachtig om in het grote (Kyocera) stadion te voetballen.

P1660496-BorderMaker

In totaal waren er uiteindelijk 135 kinderen aanwezig en zij kwamen via de spelerstunnel het veld op. Om 14.00 uur werd er begonnen met de wedstrijden. Wat een talenten lopen er rond bij de ADO Kids en wat speelden jullie ook goed met elkaar samen!

P1660495-BorderMaker

Natuurlijk hebben we ook genoten van de acties van de ADO Den Haag-spelers die meededen! Dat waren Trevor David, Ernestas Setkus en Danny Bakker.
We spraken met alle drie de spelers, de matriaalman en met heel veel kinderen.

P1660503-BorderMaker

 

Na afloop van het toernooi werden er handtekeningen uitgedeeld en wilden de ADO Kids natuurlijk ook nog even met hun helden op de foto! Uiteindelijk kregen alle kinderen nog een medaille bij de prijsuitreiking en kon iedereen tevreden naar huis. Wat een mooi begin van de vakantie!

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *